Εργασία σε ιστολόγιο, για το 1ο Τμήμα

Σε συνέχεια του εργαστηρίου της προηγούμενης εβδομάδας, σας υπενθυμίζω τα εξής:

 1. Κάθε ομάδα θα πρέπει να προτείνει κάποιο πρόσθετο (plugin) το οποίο να μπορεί να χρησιμοποιηθεί παιδαγωγικά. Η καταληκτική ημερομηνία ήταν η Κυριακή 08/03/2015, ενώ υπάρχουν ακόμα τρεις ομάδες που δεν έχουν προτείνει. Σας παρακαλώ να το κάνετε άμεσα, καθώς ήδη είστε εκτός προθεσμίας.
 2. Το επόμενο βήμα είναι να χρησιμοποιήσετε το plugin που προτείνατε για να το αξιοποιήσετε παιδαγωγικά. Αυτό που θέλω να κάνετε είναι το εξής:
  1. Να προσδιορίσετε κάποιο/κάποιους στόχο/στόχους στα πλαίσια διδασκαλίας κάποιας ενότητας που σας ενδιαφέρει.
  2. Στα πλαίσια του στόχου αυτού να δημιουργήσετε μία δραστηριότητα, προκειμένου να επιτύχετε το στόχο σας (ως μέρος ενός ευρύτερο σχεδίου μαθήματος, το οποίο δεν με ενδιαφέρει να το παρουσιάσετε αναλυτικά).
  3. Οργανικό συστατικό αυτής της δραστηριότητας θα είναι το πρόσθετο που διαλέξατε, δηλαδή θα το εντάξετε μέσα στη δραστηριότητα ώστε με τον τρόπο που εσείς σκεφτήκατε να σας βοηθήσει να επιτύχετε το στόχο σας.
  4. Με το ενεργοποιημένο πρόσθετο για κάθε ομάδα χωριστά, θα αναλάβετε να κάνετε ακριβώς το μέρος της δραστηριότητας που σκεφτήκατε. Θα περιγράψετε δηλαδή πώς ακριβώς θα χρησιμοποιούσατε το πρόσθετο σε συνθήκες πραγματικές τάξης, δηλαδή κατά τη διδακτική σας πρακτική.
 3. Όλα τα παραπάνω θα πρέπει να αναρτηθούν στο ιστολόγιο της ομάδας, από τα μέλη της ομάδας.
 4. Για να έχετε λίγο παραπάνω χρόνο, καταληκτική ημερομηνία για αυτή την μίνι-εργασία είναι το Σάββατο 14/03/2015.

 

Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία και μη διστάσετε για ό,τι άλλο θέλετε.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *