Εργασία για 1ο Τμήμα

Αγαπητοί συνάδελφοι, καλησπέρα σας.

 1. Κάθε ομάδα θα πρέπει να προτείνει κάποιο πρόσθετο (plugin) το οποίο να μπορεί να χρησιμοποιηθεί παιδαγωγικά. Η καταληκτική ημερομηνία ήταν η Κυριακή 08/03/2015, ενώ υπάρχουν ακόμα τρεις ομάδες που δεν έχουν προτείνει. Σας παρακαλώ να το κάνετε άμεσα, καθώς ήδη είστε εκτός προθεσμίας.
 2. Το επόμενο βήμα είναι να χρησιμοποιήσετε το plugin που προτείνατε για να το αξιοποιήσετε παιδαγωγικά. Αυτό που θέλω να κάνετε είναι το εξής:
  1. Να προσδιορίσετε κάποιο/κάποιους στόχο/στόχους στα πλαίσια διδασκαλίας κάποιας ενότητας που σας ενδιαφέρει.
  2. Στα πλαίσια του στόχου αυτού να δημιουργήσετε μία δραστηριότητα, προκειμένου να επιτύχετε το στόχο σας (ως μέρος ενός ευρύτερο σχεδίου μαθήματος, το οποίο δεν με ενδιαφέρει να το παρουσιάσετε αναλυτικά).
  3. Οργανικό συστατικό αυτής της δραστηριότητας θα είναι το πρόσθετο που διαλέξατε, δηλαδή θα το εντάξετε μέσα στη δραστηριότητα ώστε με τον τρόπο που εσείς σκεφτήκατε να σας βοηθήσει να επιτύχετε το στόχο σας.
  4. Με το ενεργοποιημένο πρόσθετο για κάθε ομάδα χωριστά, θα αναλάβετε να κάνετε ακριβώς το μέρος της δραστηριότητας που σκεφτήκατε. Εξηγώντας τον τρόπο που θα το χρησιμοποιούσατε σε πραγματικές συνθήκες τάξης.
 3. Όλα τα παραπάνω θα πρέπει να αναρτηθούν στο ιστολόγιο της ομάδας, από τα μέλη της ομάδας.
 4. Για να έχετε λίγο παραπάνω χρόνο, καταληκτική ημερομηνία για αυτή την μίνι-εργασία είναι το Σάββατο 14/03/2015.
 5. Λόγω κάποιας ανανέωσης που γίνεται στο σύστημα του εξυπηρετητή (server) αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να προσθέσω τα πρόσθετα. Θα το κάνω μέχρι αύριο το βράδυ ή το πολύ το μεσημέρι της πέμπτης. Εσείς ξεκινήστε να δουλεύετε την ιδέα σας και όταν ενεργοποιηθεί το πρόσθετό σας να το χρησιμοποιήσετε.

Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία και μη διστάσετε για ό,τι άλλο θέλετε.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *