Εργαστήριο 18/03/2015

Αγαπητοί συνάδελφοι, καλησπέρα σας.

Στο εργαστήριο της προσεχούς Τετάρτης (18/03/2015), θα κάνουμε τα εξής:

 1. Κάθε ομάδα θα κάνει μία μικρή παρουσίαση της εργασίας της. θα αφιερώσουμε λίγο χρόνο σε κάθε ομάδα ώστε να μας περιγράψει τι ακριβώς έχει κάνει και πώς έχει αξιοποιήσει το πρόσθετο που εντόπισε. Οπότε θα σας παρακαλέσω να είστε έτοιμοι για μία ολιγόλεπτη παρουσίαση της δουλειά σας.
 2. Θα συζητήσουμε λίγο για την εμπειρία σας με τα ιστολόγια, τις αδυναμίες ή τις δυνατότητες που εντοπίσατε και αν σκέφτεστε άλλους τρόπους για περαιτέρω παιδαγωγική τους χρήση.
 3. Θα ξεναγηθούμε στη δεύτερη πλατφόρμα ενδιαφέροντος, το Moodle. Για το Moodle:
  • Θα σας κάνω μία μίνι παρουσίαση λίγων από τις δυνατότητες που έχει.
  • Θα σας δείξω τρόπους χρήσης τους.
  • Θα σας δημιουργήσω το δικό σας χώρο ανά ομάδα μέσα σε μία προσωπική εγκατάσταση που έχω δημιουργήσει.
  • Θα σας αναθέσω την επόμενη εργασία σας, αυτή τη φορά με τη χρήση του Moodle.

Για να μην χάσουμε χρόνο, θα αρχίσω από σήμερα σταδιακά να σας προσθέτω μέσα στο Moodle. Μέχρι αύριο το βράδυ θα σας έχω προσθέσει όλους και θα σας έχω στείλει ηλεκτρονικό μήνυμα με τα ονόματα χρήστη και τους κωδικούς πρόσβασης. Επίσης, θα σας έχω προσθέσει μέσα στο Moodle ως ομάδες, όπως ακριβώς είστε αυτή τη στιγμή. Οπότε ελέγξτε τα emails σας το πολύ μέχρι αύριο το βράδυ για να δείτε ποιος θα είναι ο κωδικός σας, ποιο το όνομα χρήστη καθώς και η διεύθυνση της εγκατάστασης Moodle που θα χρησιμοποιήσουμε.

Επιπλέον, όπως σας είχα ζητήσει και την πρώτη φορά, ας έχετε μαζί σας τους κωδικούς πρόσβασης στα emails σας καθώς μπορεί να κάνω διάφορες αλλαγές και να πρέπει να τις ελέγξετε στα emails σας.

Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία.

Φιλικά
Παναγιώτης Στασινάκης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *