Εργασίες σε ιστολόγιο και Moodle, 1ο Τμήμα

Σχετικά με τις εργασίες που πρέπει να γίνουν το επόμενο χρονικό διάστημα:

Εργασίες σε ιστολόγιο:
Ολοκλήρωση 1ης Εργασίας: Όσοι δεν χρησιμοποιήσατε το πρόσθετό σας στην 1η εργασία, χρησιμοποιήστε το όπως περιγράψατε κατά το σχεδιασμό της δραστηριότητάς σας.
2η Εργασία: Επιλέξτε ένα δεύτερο πρόσθετο (από τα ήδη υπάρχοντα ή αν θέλετε κάποιο καινούριο), όποιο εσείς θέλετε και κάντε ό,τι και στην 1η εργασία. Δηλαδή προσδιορίστε μία ενότητα, περιγράψτε τους στόχους που θέλετε να πετύχετε κατά τη διδασκαλία της, οργανώστε και περιγράψτε μία δραστηριότητα όπου θα χρησιμοποιήσετε το δεύτερο πρόσθετο, χρησιμοποιήστε το δεύτερο πρόσθετο και αναρτήστε τη σχετική εργασία στο ιστολόγιο της ομάδας σας.
Καταληκτική ημερομηνία: Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Αξιολόγηση 1ης-2ης εργασίας:
– Επισκεφτείτε την ανάρτηση Σχόλια παρατηρήσεις για wordpress – 1η εργασία, 1ο Τμήμα και αξιολογήστε την 1η-2η εργασία καθώς και τη χρήση του ιστολογίου.
Καταληκτική ημερομηνία: Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Εργασίες σε Moodle:
Επιλέξτε μία ενότητα που σας ενδιαφέρει να διδάξετε. Περιγράψτε την ενότητα στο εισαγωγικό – αρχικό μέρος του η-μαθήματός σας.
– Περιγράψτε στόχους που θα θέλατε να καλύψετε στα πλαίσια αυτής της ενότητας. Αναφέρετε τους στόχους στο εισαγωγικό μέρους του η-μαθήματός σας.
– Επιλέξτε τρεις στόχους τους οποίους θέλετε να καλύψετε στα πλαίσια της ενότητας.
– Για καθέναν από αυτούς σε ξεχωριστό θέμα, χρησιμοποιήστε πηγές πληροφόρησης και δραστηριότητας ώστε να τους πετύχετε. Επιλέξτε κάθε φορά διαφορετική πηγή πληροφόρησης και διαφορετική δραστηριότητα.
– Στο τέλος (τέταρτο θέμα) δημιουργήστε ένα κουίζ για να διαπιστώσετε αν έχετε πετύχει στους στόχους σας.
– Τελικά αναρτήστε στο ιστολόγιο της ομάδας σας, μία εν συντομία περιγραφή για το τι σχεδιάσετε μέσα στο η-μάθημα του Moodle.
Βασική οδηγία: σε κάθε σημείο του η-μαθήματός σας να δίνεται ξεκάθαρες οδηγίες για το τι πρέπει να κάνει ο μαθητής σας, καθώς ο μαθητής δεν βρίσκεται δίπλα σας και άρα πρέπει να ξέρει τι θα κάνει σε κάθε επόμενο βήμα που θα χρησιμοποιεί πηγές ή δραστηριότητες.
Καταληκτική ημερομηνία: Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Στο μάθημα της κάθε ομάδας, πρόσβαση έχουν μόνο τα άτομα της ομάδας ως υπερ-διαχειριστές. Στο κεντρικό η-μάθημα πρόσβαση έχετε όλοι ως φοιτητές. Στο κεντρικό η-μάθημα θα βρείτε:
– Αρχική μορφοποίηση της εργασίας (εισαγωγή – 4 θέματα)
– Παραδείγματα χρήσης πηγών και δραστηριοτήτων
– Φόρουμ ολομέλειας, για συζήτηση αποριών-βοήθειας από και προς όλους, όπου κάθε ερώτημα ή απάντηση είναι προσβάσιμη από όλα τα άτομα.
Φόρουμ ομάδας, για συζήτηση αποριών – βοήθειας ανά ομάδα, όπου κάθε ερώτημα ή απάντηση είναι προσβάσιμα μόνο από τα άτομα της ίδιας ομάδας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *